Categories
Street address
City
State Zip code
Country
Tuincentrum Interflower

Tuincentrum Interflower

Construction Material, Machinery & Real Estate / Home & Garden
 • Eekstraat 70, East Flanders, Belgium, 9160
 • *******603
  Loading...
  Show
 • in**@***********.be
  Loading...
  Show
 • https://www.tuincentruminterflower.be/
 • Established: N/A
 • Business Type: Service Provider

Company Profile

Tuincentrum Interflower is een gezellig shopping center met een zeer uitgebreid assortiment aan tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen, potterie, tuingereedschap, barbecues, snijbloemen, dierenartikelen, woondecoraties en nog veel meer. In ons tuincentrum vindt u alles op het gebied van uw huis, tuin en dier. Met meer dan 10 000 m² aan bloemen en planten, vis en vijver, alles voor uw huisdier, cadeau artikelen en decoratiemateriaal is een bezoek aan ons tuincentrum een geweldig dagje uit. Tuincentrum Interflower ligt in Lokeren, te midden van Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas, Aalst en Dendermonde.

Bij Tuincentrum Interflower staat woningdecoratie hoog in het vaandel. Een bezoek aan Interflower resulteert in nieuwe inspiratie op het gebied van wonen, styling en decoraties. De combinatie tussen planten en interieur zorgt voor een prachtig geheel. U kunt bij ons terecht voor woonaccessoires van topmerken als Jolipa, Kaemingk en Rasteli.

Naast interieur hebben wij ook alles voor in uw tuin. Denk aan groene planten, bloeiers, perkplanten, fruitbomen en graszoden. Op onze tuinmeubelafdeling kunt u kiezen uit tuinbanken, loungebanken en diningsets. Een barbecue zorgt voor het ultieme zomergevoel. Tuincentrum Interflower biedt een breed scala aan barbecues van merken als Weber, Bastard, Barbecook en Boretti.

Rondom de feestdagen verandert Tuincentrum Interflower in een waar kerstparadijs. Onze kerstshow geeft inspiratie op het gebied van kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstballen en nog veel meer kerstdecoraties.

Reviews
Post Review
No review given by any user yet.

Relevant Businesses

Post buy requirement toget multiple quotes