Categories
Street address
City
State Zip code
Country
Universal Robots Norway

Universal Robots Norway

Industrial Machinery and Equipment / Cutting Machines
 • DK 5260 Odense S , Asker, Akershus, Norway, 5260
 • *******391
  Loading...
  Show
 • un*****************@******com
  Loading...
  Show
 • www.universal-robots.com/no/
 • Established: 2006

Company Profile

AUTOMATISERING ER KONKURRANSEFORTRINNET DU TRENGER


Produsenter rundt om i verden tyr til automatisering for å løse mangelen på arbeidskraft, øke produktiviteten og oppnå bedre produktkvalitet. Samarbeidende roboter er en kostnadseffektiv, fleksibel og sikker automatiseringsløsning for et bredt spekter av produksjonsoppgaver.

Cobots fra Universal Robots gir produsenter tilgang til alle de fordelene en avansert robot automasjon kan gi, uten de ekstra kostnadene som typosik følger med med tradisjonelle roboter: vanskelig programmering, lange set-up tider og inngjerdede jobbceller. Dette gjør automasjontilgjengellig selv for virksomheter med behov for små produksjonspartier eller hurtige omstillinger. 


Vi arbeider målrettet for å lage trygge, fleksible og brukervennlige industriroboter med seks akser til virksomheter av alle størrelser over hele verden. Vi utvikler industrielle samarbeidende som automatiserer og strømlinjeformer repetitive industriprosesser. Denne tilnærmingen gjør at produksjonsavdelinger kan gi medarbeiderne mer lystbetonte oppgaver – dermed skapes det jobber so

Reviews
Post Review
No review given by any user yet.

Relevant Businesses

Post buy requirement toget multiple quotes