Categories
Street address
City
State Zip code
Country
D007

D007

Security Systems & Services / CCTV, Drone & Surveillance Devices
 • Rr. Kavajes, Condor Center, Kati 3, Nr 67, Tirane, Tirane, Albania, 1023
 • *******007
  Loading...
  Show
 • we*@****.al
  Loading...
  Show
 • https://d007.al/
 • Established: N/A
 • Business Type: Service Provider

Company Profile

Për të arritur qëllimet tona si Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike ne Shqiperi, ne kemi bashkuar ekspertizën tonë në siguri me traditën e shërbimit të klientit me cilësi të lartë. Objektivi ynë integral është adresimi i problemeve të klientëve tanë duke përmbushur nevojat dhe vlerat e tyre me kombinimin tonë të përvojës, shërbimit të klientit dhe përgjigjes në kohë.

Reviews
Post Review
No review given by any user yet.

Relevant Businesses

Post buy requirement toget multiple quotes